tiistai 29. heinäkuuta 2014

Heinäkuun ATC-korttivaihto Ullan kanssa

Tässä kuussa teimme kortteja Ullan ehdottamasta aiheesta "kesä ja mökki".

Ensin Ulla/Ulriikan suloisen kesäiset kortit:


Wauraamman väen jäätelökioski...

Tämä on hauska!


Mummola maistuu mansikalta...


Tytöt rannalla

Ja minun mökkielämääsarjani:


Kesäparatiisissa


Kasteltavaa riittää


Kohta uimaan


Mökkikirjan sivut kertovat viikonlopusta



Viikonloppuna ystäviä ja sukulaisia kokoontui mökillemme Suvilaan.

Ilo oli yhteinen!

Kissa puussa

Aika on kulunut mökillä ja välillä piipahdan kaupungissa ns. huoltokäynneillä. Viime viikon käynnillä kamera jäi mökille, joten blogipäivitykset jäivät tekemättä. Nyt on kamerakin mukana.

Päivät kuluva ilman sen suurempia tapahtumia. Kun kissa kiipeää korkelle puuhun, niin siitä saadaan vähän äksonia.




Tyttären perheen Pikkuveli-kissa on myös viettämässä kesälomaa mökillä. Pikkuveli ei oikein tykännyt mökille saapuneesta koiravieraasta ja kirmaisi turvaan korkealle pihakoivuun.

Huomatkaa Pikkuveljen valpas katse!


maanantai 14. heinäkuuta 2014

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Messi, Maradona ja minä


Pyysin, että poikani toisi Messi-paitansa minulle valokuvausta varten. Aika pieneltä paita vaikutti, mutta päätin silti yrittää ahtautua siihen. Poika pelkäsi, että saumat repeävät. Sain paidan kuitenkin päälleni, mutta pojan ottamat kuvat nähtyäni tyydyn julkaisemaan itsestäni vain tämän verran, ei siis katsojaystävällisyydestä kokovartalokuvaa.

 Messi on minun sankarini :) 

Maradonaa olen päässyt ihan silittämäänkin; ehkä joskus Messiäkin! 


Jännä ottelu tänään luvassa. Peukut pystyyn Argentiinan puolesta!!! 

Lisäys maantai-iltana 14.7.

Pikku hiljaa alan toipua Argentiinan häviöstä Saksalle. Oliko Saksa selvästi parempi? Lopputuloksen mukaan kylläkin parempi, mutta vähän enemmän onnea mukana ja Argentiina olisi voittanut. 

Messiä tuli kovasti sääli, kun hän kävi hakemassa kisojen parhaan pelaajan palkinnon. Ei riitä, että on maailman paras ja vuoden 2014 MM-kisojen paras, jos kerran lapsuudesta asti on haaveillut  paikasta MM-kisojen voittajajoukkueessa.

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Inspiration haastaa 7

Vihreä on haasteessa kuukauden väri ja kirjaimet O ja P.

Olli Onnellinen (var.)

Pirkon puutarhassa  (var.)

Mökkikirjan sivuja




Robin esiintyi Baltic Jazzissa lauantaina iltapäiväkonsertissa. Sopiva ajankohta lapsille ja vanhuksille! Konsertissa näytti olevan paljon muitakin isovanhempia lastenlastensa kanssa. Kovasti samantyyppiseltä "jumputukselta" minusta kaikki Robinin kappaleet kuulostivat, mutta enhän minä ole asiantuntija. Jostakin olen kyllä lukenut, että tosifanitkin fanittavat nimenomaan Robinia eikä niinkään hänen musiikkiaan. Onkohan näin? 

Minulla on herkät korvat ja olin unohtanut ottaa korvatulpat mukaan konserttiin. Kävin kysymässä SPR:n ihmisiltä, saisiko heiltä korvatulppia. Ei saanut! Niitä voi kuulema ostaa 10 euron hintaan baaritiskiltä. En ostanut. Tein paperinenäliinasta tollot korviini ja hyvin pärjäsin.

Minä ja puuni!

Kaksi puuta on tarkoitus "pukea" ja aika hyvältä minusta jo vaikuttaa! Kaikki liinat ja muut virkkaukset olen ostanut kirppiksiltä. Muutama vielä lisää ja sitten on valmista.






Muistatteko, tästähän se ajatus puiden koristelusta tuli.


Täytyy kyllä myöntää, että Buenos Airesin La Bocan puu on hienompi ja värikkäämpi. Jos olisi ollut viitseliäs ja virkannut itse, niin olisi päässyt lähemmäksi mallipuuta, mutta hyvä näin :)

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Siivosin askartelupöytäni!

Eilen tuli vieraita ja siksi päätin tyhjentää askartelupöytäni kaikesta siitä materiaalista, jota sille oli muutaman viikon aikana kerääntynyt. Sitä oli paljon!

Kesken kaiken piti kuitenkin askarrella kaksi ATC-korttia, kun silmiini sattui kaiken roinan alta kaksi valmista pohjaa ja niihin hyvin passaavat kuvat ja koristeet. 

Tyttö tuollanen 1/2  (vaihdettu)

Tyttö tuollainen 2/2 (var.)